Hoppa till innehåll

Fritidshusägare

Adresser till fritidshusägare

Fritidshusägare finns runt om i Sverige och är en attraktiv målgrupp som ofta gör investeringar inte minst i sina fritidshus i syfte att uppnå en högre livskvalitet. Här kan ni beställa ut adresser till fritidshusägare i syfte att nå ut till dem med ett reklambudskap eller annan information och vi levererar adressen till där ägaren är folkbokförd men även adressen till fritidshuset om det efterfrågas.

Läs mer och gör en förfrågan här: Adresser från Fastighetsregistret

Vill man veta adressen till endast en ägare av fritidshus så hänvisar vi till Fastighetsupplysningen där man kan få reda på vem som äger ett fritidshus eller annan valfri fastighet: Fastighetsupplysningen

 

Mer information om fritidshusägare

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående fritidshusägare eller andra frågor om adressregister så återkommer vi. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt inom ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som ska ge bra kampanjer till våra kunder, personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och därefter offerera er rätt adresser och till sist… Vi gör allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss!

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med adresser till fritidshusägare.