Hoppa till innehåll

Friskolor i Sverige lista

Beställ Friskolor i Sverige lista

Friskolor i Sverige lista – Beställ ut en lista över alla friskolor i Sverige i Excelformat, alternativ som färdigutskrivna självhäftande adressetiketter. Använd med fördel formuläret här nedan och beskriv hur ni vill att ert register ska vara utformat så återkommer vi, normalt samma dag, med information om hur vi kan leverera och vad priset för detta register är.

Det går även bra att under kontorstid använda chatten på denna sida eller ringa oss enligt nedan. Läs mer om våra skolregister på följande sidor: Skolregister

Mer information om Friskolor i Sverige lista...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående Friskolor i Sverige lista eller andra frågor om adressregister så återkommer vi. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt inom ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som sedan ska ge bra kampanjer till våra kunder. Här jobbar vi med personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och som ett resultat av detta kan vi sedan offerera er rätt adresser…. och till sist gör vi allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register däremot inte på bekostnad av kvalitet.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss därför att vi lyssnar och levererar.

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med Friskolor i Sverige lista.