Hoppa till innehåll

Adresser till målsman

Beställ adresser till målsman

Adresser till målsman går att beställa ut för barn inom specifika födelseår. Urvalet går också att begränsa geografiskt att endast ta med adresser till målsman i de områden som är intressant för er verksamhet. Vi levererar adresserna i Excel format och det går även att beställa till färdigutskrivna självhäftande adresslappar, klara att klistra på ett kuvert.

Adressering till barn under 16 år

Vid urval av barn under 16 år adresseras detta till vårdnadshavaren i vårdnadshavarens namn. Följande adresseringsval finns att göra:

 

  • endast till vårdnadshavare som har samma adress som barnet
  • inget krav på att adress är samma som barnets
  • i första hand till kvinnlig vårdnadshavare
  • endast till kvinnlig vårdnadshavare
  • i första hand till manlig vårdnadshavare
  • endast till manlig vårdnadshavare
  • till alla vårdnadshavare
 

Dubbeladressering – om det finns flera barn i en familj som uppfyller urvalskriterierna skapas två lika adressposter. Som beställare måste man innan urvalet verkställs ta ställning till om man vill ha alla adresser eller om man bara vill ha en (1 st) adress.

 

Spärr mot direktreklam kontrolleras både på barnet och på vårdnadshavaren. Om någon av dem har spärr levereras inte någon adress.

Om ni vill ha ett snabbt svar på en fråga om adresser till målsman så kan ni med fördel ange era önskemål i formuläret nedan. Vi återkommer redan samma dag med förslag och priser. Vill ni fördjupa er mer om register till privatpersoner så läs mer på denna sida: Adresser Privatpersoner

Mer information om adresser till målsman...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående adresser till målsman eller alternativt andra frågor om adressregister så återkommer vi. Framför allt på kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger alternativt kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt senast efter ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor i syfte att ge våra kunder bra resultat på sina kampanjer. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som ska ge bra resultat till våra kunder. 

Sist men inte minst så jobbar vi med  personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och därefter offerera er rätt adresser. Vi gör allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss!

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med adresser till målsman.