Hoppa till innehåll

Privatpersoner

Beställ adresser till privatpersoner

Privatpersoner går bra att selektera fram utifrån geografiskt område, ålder, boendeform och kön. Det går även bra att beställa adresser till privatpersoner utifrån om de är vårdnadshavare och då även utifrån ålder på barn. Vi levererar adresserna i Excel format via nedladdningslänk och det går även bra att beställa till färdigutskrivna adressetiketter som är klara att klistra på era utskick.

Läs mer om alla möjligheter att beställa adresser till privatpersoner på denna sida: Adresser till privatpersoner

 

Mer information om adresser till privatpersoner...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående privatpersoner eller alternativt andra frågor om adressregister så återkommer vi. Framför allt på kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger alternativt kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt senast efter ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor i syfte att ge våra kunder bra resultat på sina kampanjer. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som ska ge bra resultat till våra kunder. 

Sist men inte minst så jobbar vi med  personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och därefter offerera er rätt adresser. Vi gör allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss!

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med privatpersoner.