Hoppa till innehåll

Köpa adresser till Vårdnadshavare

Adresser till vårdnadshavare

Köpa adresser till vårdnadshavare gör ni enkelt med låga priser men framför allt snabba leveranser. När man gör urval till barn under 16 år går det att välja huruvida urvalet ska adresseras till vårdnadshavaren, i vårdnadshavarens namn, alternativt om det ska adresseras till vårdnadshavare med tillskriften ”Till vårdnadshavare för” och sedan barnets namn.

Vi plockar fram antalsuppgifter och priser helt utifrån era önskemål och återkommer genast med pris på det ni söker. Vi sköter om ändamålsprövningen och levererar snabbt till er i excel-format och om ni vill, på färdigutskrivna självhäftande adresslappar som är klara att sätta på ett kuvert.

Beskriv era önskemål på denna sida: Offert Vårdnadshavare Alternativt skriv era önskemål i formuläret nedan så har ni ett svar från oss redan idag. Det går även bra att ringa oss på 070-598 12 22

Vårdnadshavare går bra att beställa i olika format, t.ex. i Excel, etiketter ringlistor, adressförteckningar o.s.v. Vi kan selektera fram dem utifrån flera olika parametrar i syfts att plocka fram helt rätt vårdnadshavare, exempelvis  på geografiskt område, ålder, kön mm. En beställning av adresser till vårdnadshavare föregås alltid av en ändamålsprövning som vi ombesörjer, oavsett hur målgruppen ser ut.

Till våra register över vårdnadshavare: Barnfamiljer

När det gäller adresser till personer under 16 år så ska dessa föregås av “Till vårdnadshavaren för:” och personens namn. Detta syns i filerna från oss och beställer ni färdiga adressetiketter direkt från oss så kommer dessa att vara rätt utformade.

Mer information...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående att köpa adresser till vårdnadshavare eller andra frågor om adressregister så återkommer vi. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt inom ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor i syfte att ge våra kunder bra resultat på sina kampanjer. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som ska ge bra resultat till våra kunder. Sist men inte minst så jobbar vi med  personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och därefter offerera er rätt adresser. Vi gör allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss!

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med adresser till vårdnadshavare.