Hoppa till innehåll

e-postadresser till bostadsrättsföreningar

Köp e-postadresser till bostadsrättsföreningar

e-postadresser till bostadsrättsföreningar går att beställa i Excel men går även bra att få i andra format så som textfiler eller andra databasformat. Vi kan selektera fram dem utifrån flera olika parametrar, exempelvis geografiskt område och storlek, vi kan skräddarsy e-postadresser till bostadsrättsföreningar så att det passar era önskemål men innan leverans så stämmer vi alltså av att är rätt. Som ett resultat av en väl genomtänkt målgrupp så kommer era resultat ge bättre resultat än tidigare. 

Däremot ska man ha i åtanke att innan man beställer kontrollera priserna på våra färdiga register över e-postadresser till bostadsrättsföreningar.

Det snabbaste sättet att göra en förfrågan är att använda formuläret längre ner på denna sida och där beskriva vilka bostadsrättsföreningar ni vill komma i kontakt med så att vi verkligen kan plocka fram rätt uppgifter till er. Efter det att vi mottagit er förfrågan skickar vi ett förslag på hur er målgrupp skulle kunna se ut och efter det fattar ni ett beslut om ni vill beställa registret eller inte.

Vill ni däremot fördjupa er mer i våra e-postadresser till bostadsrättsföreningar så går det bra att läsa mer om dessa på denna sida: Bostadsrättsföreningar e-post

Mer information om e-postadresser till bostadsrättsföreningar...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående e-postadresser till bostadsrättsföreningar eller andra frågor om adressregister så återkommer vi. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt inom ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som ska ge bra kampanjer till våra kunder, personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och därefter offerera er rätt adresser och till sist… Vi gör allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss!

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med e-postadresser till bostadsrättsföreningar.