Hoppa till innehåll

Personnummersättning

Personnummersättning av adressregister

Personnummersättning går att göra utifrån en lista med adresser som vi klär på med personnummer alternativt tar vi emot en lista med personnummer och klär på registret med uppgifter om namn, adress, postnummer och och telefonnummer.

I de fall vi utgår från en lista med namn och adresser och ska genomföra en personnummersättning så kommer resultatet till stor del handla om kvalitén på de adresser vi får att arbeta med. Alla bra algoritmer löser de flesta problem men är adressen eller personnamnet fel så blir det svårare att få en träff på personnummer. Vi tar bara betalt för de poster där vi får träff på ett personnummer.

Om vi istället ska göra en omvänd personnummersättning och får en lista med personnummer som vi ska klä på med data så är kvalitén mindre känslig.

Vill ni ha ett snabbt svar på hur vi kan hjälpa er med personnummersättning så använd formuläret nedan och beskriv ert behov. Vi återkommer normalt med svar redan samma dag.

Mer information om personnummersättning av adresser...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående personnummersättning eller alternativt andra frågor om adressregister så återkommer vi. Framför allt på kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger alternativt kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt senast efter ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor i syfte att ge våra kunder bra resultat på sina kampanjer. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som ska ge bra resultat till våra kunder. 

Sist men inte minst så jobbar vi med  personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och därefter offerera er rätt adresser. Vi gör allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss!

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med personnummersättning.