Hoppa till innehåll

Köpa adresser till privatpersoner?

Beställ adresser till privatpersoner

Hos Adressleverantören går det bra att köpa adresser till privatpersoner utifrån flera olika parametrar. Sök fram rätt adresser utifrån:

  • Ålder
  • Kön
  • Boendeform
  • Geografiskt område
  • Föräldrasituation
 

Det är enkelt att köpa adresser till privatpersoner genom att fylla i förfrågan på denna sida: Adresser till privatpersoner

Även vårdnadshavare går bra att beställa i olika format, t.ex. i Excel, etiketter ringlistor, adressförteckningar o.s.v. Vi kan selektera fram dem utifrån flera olika parametrar, exempelvis geografiskt område, ålder, kön mm. En beställning av adresser till vårdnadshavare föregås alltid av en endamålsprövning som vi ombesörjer.

Till våra register över vårdnadshavare: Barnfamiljer

Adresserna till privatpersoner kommer från folkbokföringen och innehåller den senaste informationen om alla registrerade personer i Sverige. Vi levererar adresserna i Excel och det går även att beställa till färdigutskrivna självhäftande adressetiketter som direkt går att klistra fast på ett kuvert.

Mer information om att köpa adresser till privatpersoner...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående köpa adresser till privatpersoner eller andra frågor om adressregister så återkommer vi. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt inom ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som ska ge bra kampanjer till våra kunder, personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och därefter offerera er rätt adresser och till sist… Vi gör allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss!

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med att köpa adresser till privatpersoner.