Hoppa till innehåll

Vårdnadshavare

Adresser till vårdnadshavare

Vårdnadshavare går bra att beställa i olika format, t.ex. i Excel, etiketter ringlistor, adressförteckningar men även i andra format efter överenskommelse. Vi kan selektera fram dem utifrån flera olika parametrar, exempelvis geografiskt område, ålder, kön mm. En beställning av adresser till vårdnadshavare föregås alltid av en endamålsprövning som vi ombesörjer oavsett vilken målgrupp ni vill beställa.

Vid urval av barn under 16 år adresseras detta till vårdnadshavaren i vårdnadshavarens namn. Följande adresseringsval finns att göra i syfte att nå helt rätt person:

  • Endast till vårdnadshavare som har samma adress som barnet
  • Inget krav på att adress är samma som barnets
  • I första hand till kvinnlig vårdnadshavare
  • Endast till kvinnlig vårdnadshavare
  • I första hand till manlig vårdnadshavare
  • Endast till manlig vårdnadshavare
  • Till alla vårdnadshavare


Till våra register över vårdnadshavare:
Barnfamiljer

När det gäller adresser till personer under 16 år så ska dessa föregås av “Till vårdnadshavaren för:” och personens namn. Detta syns i filerna från oss och beställer ni färdiga adressetiketter direkt från oss så kommer dessa att vara rätt utformade.

Privatpersoner

Mer information...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående Vårdnadshavare så återkommer vi oftast innan dagen är slut. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 070-598 12 22, men efter kontorstid är det alltså bättre att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt inom ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som sedan ska ge bra kampanjer till våra kunder. Här jobbar vi med personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och som ett resultat av detta kan vi sedan offerera er rätt adresser…. och till sist gör vi allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register däremot inte på bekostnad av kvalitet.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss därför att vi lyssnar och levererar.

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med att beställa adresser till vårdnadshavare.