Hoppa till innehåll

Typkod 221

Beställ adresser ägare av fritidshus Typkod 221

Typkod 221 var en typkod över fastigheter med fritidshus men koden togs bort i och med att skillnaden i taxeringen mellan bostadshus och fritidshus togs bort. Vi är inte beroende av typkod 221 för att leverera listor med fritidshusägare utan kan leverera dessa  i Excel med omgående leverans där ägarnas folkbokföringsadresser levereras.

Beroende på era behov så går det även att beställa till fastighetsbeteckning, areal, taxeringsvärden och så vidare till fritidshuset. Vi kan även nummersätta registren med nixfria mobilnummer och även leverera färdigutskrivna självhäftande adressetiketter till alla ägarna.

Det går med fördel att ställa en fråga i formuläret nedan så återkommer vi med svar redan idag. Vill ni fördjupa er mer i möjligheterna med fastighetsregistret så kan ni läsa mer här: Adresser till fastighetsägare

Mer information om fritidshus och typkod 221...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående typkod 221 eller alternativt andra frågor om adressregister så återkommer vi. Framför allt på kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger alternativt kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt senast efter ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor i syfte att ge våra kunder bra resultat på sina kampanjer. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som ska ge bra resultat till våra kunder. 

Sist men inte minst så jobbar vi med  personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och därefter offerera er rätt adresser. Vi gör allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss!

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med typkod 221.