Hoppa till innehåll

Typkod 220

Beställ ägare av fastigheter med typkod 220 Småhusenhet, bebyggd

Typkod 220 är en av de vanligaste fastighetstyperna som beställs hos oss och koden innehåller villa & fritidshus. Det går bra att beställa ut ägare av typkod 220 för valfria geografiska områden med folkbokföringsadressen till ägaren. Det går även att samtidigt beställa ut färdigutskrivna självhäftande adressetiketter, klara att klistra på era utskick.

Typkod 220 innehåller småhus, både fritidshus och hus där personer bor permanent. Tidigare, före 2014 fanns en typkod 221 som då representerade alla småhus som var taxerade som fritidshus. Den koden finns inte längre men vi kan fortfarande särskilja fritidshus från bofasta hus och på så vis leverera adresser över “fritidshus ägare”.

Vill ni göra en snabb förfrågan om adresser från fastighetsregistret går det bra att använda formuläret nedan. Vill ni se mer detaljer som hur vi kan leverera fastighetsinformation så går det bra att fördjupa sig mer på denna sida: Adresser till fastighetsägare

Läs även mer om typkoder på följande sidor:

Mer information om typkod 220...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående typkod 220 eller alternativt andra frågor om adressregister så återkommer vi. Framför allt på kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger alternativt kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt senast efter ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor i syfte att ge våra kunder bra resultat på sina kampanjer. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som ska ge bra resultat till våra kunder. 

Sist men inte minst så jobbar vi med  personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och därefter offerera er rätt adresser. Vi gör allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss!

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med typkod 220.