Hoppa till innehåll

Taxerad ägare

Beställ adresser till taxerad ägare

Taxerad ägare är den som betalar fastighetsskatt för en fastighet och behöver inte vara samma som lagfaren ägare. Ett inte helt ovanligt förhållande är att kommunen äger tomter och villaägare hyr tomten av kommunen. Då är kommunen lagfaren ägare och villaägaren är taxerad ägare.

Läs mer om lagfaren här: Lagfaren ägare

Vi levererar adresser över alla fastighetsägare i Sverige med både taxerad och/eller lagfaren ägare i excel format. Det går bra att selektera ut fastighetsägare utifrån följande parametrar: 

Geografiskt område

Ägartyper

Typer av fastigheter

Strandavstånd

Vattenförsörjning

Tillgång till avlopp

Taxeringsvärde

Areal

Leverans sker som standard i Excel format via e-post. Vill ni ha ett snabbt svar angående fastighetsregister eller taxerad ägare så går det bra att använda formuläret nedan, vi svarar normalt samma dag. Vill ni fördjupa er mer i möjligheterna med fastighetsregistret och taxerad ägare går det bra att läsa mer här: Fastighetsregister

 

Mer information om taxerade ägare...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående taxerade ägare alternativt andra frågor om adressregister så återkommer vi. Framför allt på kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger alternativt kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt senast efter ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor i syfte att ge våra kunder bra resultat på sina kampanjer. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som ska ge bra resultat till våra kunder. 

Sist men inte minst så jobbar vi med  personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och därefter offerera er rätt adresser. Vi gör allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss!

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med taxerad ägare.