Hoppa till innehåll

Spar Statens Personadressregister

Beställ adresser från Spar Statens Personadressregister

Spar Statens Personadressregister – Som återförsäljare till SPAR under de senaste 20 åren så har vi uppdaterade rutiner som ger er snabba leveranser och bra priser. Oavsett vilken selektering ni vill ha av adresserna så löser vi det och plockar fram målgruppen och sköter alla ändamålsprövningar som krävs och dessutom så gör vi det snabbt.

Adresserna från Spar Statens Personadressregister är kopplat till folkbokföringsregistret och innehåller uppdaterade uppgifter om alla Svenska medborgare.

Om ni vill göra en snabb förfrågan om att beställa ut adresser så kan ni med fördel göra det i formuläret nedan. Vill ni fördjupa er med i möjligheterna med Spar Statens Personadressregister så går det bra att läsa mer på denna sida:

Adresser till privatpersoner

 

Mer information om Spar Statens Personadressregister ...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående Spar Statens Personadressregister eller alternativt andra frågor om adressregister så återkommer vi. Framför allt på kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger alternativt kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt senast efter ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor i syfte att ge våra kunder bra resultat på sina kampanjer. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som ska ge bra resultat till våra kunder. 

Sist men inte minst så jobbar vi med  personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och därefter offerera er rätt adresser. Vi gör allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss!

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med adresser från Spar Statens Personadressregister.