Hoppa till innehåll

Skogsägare register

Beställ register med skogsägare i Sverige

Skogsägare register – Går bra att söka fram utifrån exempelvis geografiskt område där vi kan söka på län, kommun, koordinater, fastighetsbeteckningar mm. Sen kan vi avgränsa på vilken typ av ägare till skogen det ska vara (AB, statliga enheter, trossamfund, privatpersoner o.s.v.) och till sist kan vi avgränsa på hur många hektar skog som ägaren ska ha.

Leverans sker som standard med information om lagfarenägare och dess folkbokföringsadress.

Vill ni ställa en snabb fråga angående skogsägare register så går det bra att använda formuläret nedan, vi svarar normalt samma dag. Vill ni fördjupa er mer i möjligheterna med att beställa ut adresser till skogsägare så går det bra att göra det här: Skogsägare

 

Mer information om skogsägare register...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående skogsägare register eller alternativt andra frågor om adressregister så återkommer vi. Framför allt på kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger alternativt kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt senast efter ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor i syfte att ge våra kunder bra resultat på sina kampanjer. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som ska ge bra resultat till våra kunder. 

Sist men inte minst så jobbar vi med  personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och därefter offerera er rätt adresser. Vi gör allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss!

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med skogsägare register.