Hoppa till innehåll

Samfällighetsföreningar register

Beställ register över samfällighetsföreningar

Samfällighetsföreningar register – Beställ register över samfällighetsföreningar med kontaktuppgifter till styrelsen. Vi levererar adresserna i Excel format och det går även att komplettera med färdiga adressetiketter, klara att klistra på era utskick.

Vi har även register över medlemsfastigheterna i alla Sverige samfällighetsföreningar, läs mer om dessa här: Medlemsfastigheter

Vill ni ha ett snabbt svar om register över samfällighetsföreningar så går det bra att använda formuläret nedan. Vi svarar normalt redan samma dag. Vill ni fördjupa er med om alla möjligheter med registren över samfällighetsföreningar och medlemsfastigheter så går det bra att läsa mer på denna sida: Samfälligheter

Mer information om samfällighetsföreningar...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående samfällighetsföreningar register eller alternativt andra frågor om adressregister så återkommer vi. Framför allt på kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger alternativt kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt senast efter ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor i syfte att ge våra kunder bra resultat på sina kampanjer. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som ska ge bra resultat till våra kunder. 

Sist men inte minst så jobbar vi med  personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och därefter offerera er rätt adresser. Vi gör allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss!

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med Samfällighetsföreningar register.