Hoppa till innehåll

Register till fastighetsmäklare

Adresser till alla mäklarfirmor i Sverige

Register till fastighetsmäklare går att beställa i Excelformat alternativt som färdigutskrivna självhäftande adressetiketter. I Sverige finns det 6 821 registrerade mäklarfirmor idag och av dessa är det 2 492 företag som omsätter mer än en miljon kronor. Av den anledningen kan det vara ett klokt beslut att söka fram mäklarfirmor med hjälp av omsättning eller på antal anställda.

Listan med alla mäklarföretag i Sverige går att beställa med följande information:

Företagsnamn
Post- och besöksadress
Län
Kommun
Telefon
Antal anställda
Startdatum
Bransch (SNI och klartext)
Orgnummer
Omsättning (endast AB)

Namn på VD kan väljas till

Vill ni beställa detta register eller ställa frågor går det bra att använda formuläret här nedan. Föredrar ni personligservice så ringer ni 070-598 12 22 under kontorstid alternativt använder chatten här på sidan.

Mer information om register till fastighetsmäklare

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående register till fastighetsmäklare eller andra frågor om adressregister så återkommer vi. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt inom ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som ska ge bra kampanjer till våra kunder, personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och därefter offerera er rätt adresser och till sist… Vi gör allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss!

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med denna kategori.