Hoppa till innehåll

Register över vägföreningar

Beställ register över vägföreningar

Register över vägföreningar går att beställa med kontaktinformation till föreningen och även med färdigutskrivna självhäftande adressetiketter, färdiga att klistra på eventuella utskick. Totalt i Sverige finns det ca 28 000 registrerade vägföreningar och vi kan leverera från valfria geografiska områden.

Vill ni ha ett snabbt svar om register till vägföreningar så kan ni med fördel ställa en fråga i formuläret nedan. Vill ni läsa mer om möjligheterna med alla möjligheter med registren över samfällighetsföreningar så går det att fördjupa sig mer här: Samfällighetsföreningar

 

Mer information om register över vägföreningar...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående register över vägföreningar eller alternativt andra frågor om adressregister så återkommer vi. Framför allt på kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger alternativt kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt senast efter ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor i syfte att ge våra kunder bra resultat på sina kampanjer. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som ska ge bra resultat till våra kunder. 

Sist men inte minst så jobbar vi med  personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och därefter offerera er rätt adresser. Vi gör allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss!

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med register över vägföreningar.