Hoppa till innehåll

Register över stugägare i Sverige

Beställ register över stugägare i Sverige

Register över stugägare i Sverige går bra att beställa med adressen som går hem till ägaren och inte till själva stugan. Vi har snabba leveranser av uppdaterade register över alla stugägare i Sverige. Förutom leverans i Excel med folkbokföringsadressen så går det bra att beställa till mobilnummer till ägarna och även färdigutskrivna självhäftande adressetiketter som är färdiga att klistra på era utskick.

Använd med fördel formuläret nedan om ni vill göra en snabbförfrågan om register över stugägare i Sverige.

 

Mer information om adresser till stugägare...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående adresser till stugägare eller alternativt andra frågor om adressregister så återkommer vi. Framför allt på kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger alternativt kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt senast efter ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor i syfte att ge våra kunder bra resultat på sina kampanjer. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som ska ge bra resultat till våra kunder. 

Sist men inte minst så jobbar vi med  personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och därefter offerera er rätt adresser. Vi gör allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss!

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med register över stugägare i Sverige.