Hoppa till innehåll

Privata Hyresvärdar i Malmö

Lista över Privata Hyresvärdar i Malmö...

Privata Hyresvärdar i Malmö fördelar varje månad ut lägenheter till personer som inte har stått i bostadskö eller som bara har stått i kö under en kort tid, hur kan det komma sig?

För att reda ut det måste vi först förstå hur de kommunala bostadsbolagen och bolag som är anslutna till Boplats Syd i Malmö.

Kommunala bostadsbolag och bolag som är anslutna till Boplats Syd jobbar med en LÅNG bostadskö för att rättvist dela ut lägenheter som blir lediga till de personer som stått längst tid i kö.  Enkelt och rättvist kan man tycka men hur gör man då om man inte stått i bostadskö i Malmö de senaste 10 – 20 åren? Väntetiderna på en bostad genom att ställa sig i bostadskö har blivit exceptionellt långa och är över huvud taget inte ett alternativ för de allra flesta som vill ha en lägenhet i Malmö . Det är då de Privata Hyresvärdarna i Malmö kommer in i bilden.

Privata hyresvärdar är icke kommunala företag som äger eller förvaltar hyreshus med lägenheter. I och med att de INTE är kommunala och själva väljer huruvida de vill anlita sig av Bostadsförmedlingen så kan de fördela lägenheter som är på väg att bli lediga direkt till personer som är i behov av boende. De kan också välja att själva ha en egen bostadskö, anlita Bostadsförmedlingen men framför allt så finns det de som varje månad läge ut lägenheter på sin hemsida.

Så har man inte möjligheten att vänta ett par decennier på en lägenhet så är det de Privata Hyresvärdarna man ska kontakta. Lista över privata hyresvärdar i Malmö finns här

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor i syfte att ge våra kunder bra resultat på sina kampanjer. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som ska ge bra resultat till våra kunder. 

Sist men inte minst så jobbar vi med  personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och därefter offerera er rätt adresser. Vi gör allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss!

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med privata hyresvärdar i Malmö.