Hoppa till innehåll

Personregister Sverige

Beställ ut personregister Sverige

Personregister Sverige – Beställ ut personregister i Sverige  genom urval på till exempel:

  • Geografiskt område (län, kommun, postnummer, ort)
  • Kön
  • Ålder
  • Boendeform (villa, bostadsrätt, hyresrätt)
 

Vi söker fram privatpersoner utifrån era önskemål och levererar personregistret i Excel format vi nedladdningslänk. Det går även bra att komplettera adresserna med färdigutskrivna självhäftande adressetiketter som är klara att klistra fast direkt på kuverten till ert eventuella utskick. Vi levererar som standard personregister med följande information: 

  • Namn
  • Adress
  • Postnummer
  • Ort
  • Mobilnummer
 
Vill ni ha ett snabbt svar om hur vi kan leverera ert personregister så använd med fördel formuläret nedan och beskriv era önskemål. Vi återkommer normalt redan samma dag med ett förslag, antalsuppgifter och ett pris.

 

 

Mer information om personregister Sverige...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående personregister Sverige eller alternativt andra frågor om adressregister så återkommer vi. Framför allt på kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger alternativt kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt senast efter ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor i syfte att ge våra kunder bra resultat på sina kampanjer. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som ska ge bra resultat till våra kunder. 

Sist men inte minst så jobbar vi med  personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och därefter offerera er rätt adresser. Vi gör allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss!

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med personregister Sverige.