Hoppa till innehåll

Nyblivna föräldrar

Adresser till nyblivna föräldrar

Adresser till nyblivna föräldrar går att beställa från och med det att barnet är 8 veckor gammalt. Adressen går då till familjen, mamman eller pappan. En beställning av adresser till nyblivna föräldrar föregås alltid av en ändamålsprövning som vi ombesörjer.

Adresser till nyblivna föräldrar beställs vanligtvis för olika typer av reklamutskick, undersökningar eller inbjudningar. Vi jobbar bara med de bästa adresskällorna för att kunna leverera uppdaterade register med mycket få returer.

Använd formuläret nedan för att beskriva er målgrupp så återkommer vi med ett förslag på hur er register över nyblivna föräldrar skulle kunna se ut, med antalsuppgifter och pris. Vi erbjuder både engångsuttag av adresser och prenumeration på adresser till nyblivna föräldrar.

Läs även om adresser till barnfamiljer: Barnfamiljer

 

Mer information...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående adresser till nyblivna föräldrar eller andra frågor om adressregister så återkommer vi. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt inom ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som ska ge bra kampanjer till våra kunder, personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och därefter offerera er rätt adresser och till sist… Vi gör allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss!

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med nyblivna föräldrar.