Hoppa till innehåll

Nybildade bostadsrättsföreningar

Beställ adresser till Nybildade bostadsrättsföreningar

Nybildade bostadsrättsföreningar går att beställa med information om styrelsemedlemmar, adresser och telefonnummer. I och med våra dagliga uppdateringar mot fastighetsregistret, bolagsregistret och teleregister så kan vi erbjuda prenumerationer på nybildade bostadsrättsföreningar i hela Sverige eller inom valfria geografiska områden.

Vill ni ha ett snabbt svar avseende nybildade bostadsrättsföreningar kan ni med fördel använda formuläret nedan och beskriva era önskemål. Vi återkommer med svar och priser samma dag. Vill ni fördjupa er mer om möjligheterna med brf-registret kan ni läsa mer här: Adresser till bostadsrättsföreningar

Mer information om nybildade bostadsrättsföreningar...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående nybildade bostadsrättsföreningar eller alternativt andra frågor om adressregister så återkommer vi. Framför allt på kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger alternativt kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt senast efter ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor i syfte att ge våra kunder bra resultat på sina kampanjer. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som ska ge bra resultat till våra kunder. 

Sist men inte minst så jobbar vi med  personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och därefter offerera er rätt adresser. Vi gör allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss!

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med nybildade bostadsrättsföreningar.