Hoppa till innehåll

Nummersättning av register

Beställ nummersättning av register

Nummersättning av register görs mot alla telefonoperatörer och kan även kompletteras med en körning mot NIX-Telefon om ni vill välja bort, eller markera upp, de företag som har spärrat sina nummer hos NIX. Om listan innehåller tidigare kunder behöver normalt ingen kontroll göras mot NIX-registret.

Vill ni ha ett snabbt svar om nummersättning av register så går det bra att använda formuläret nedan. Vi återkommer då samma dag mer information och priser.

 

Mer information om nummersättning av register...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående nummersättning av register eller alternativt andra frågor om adressregister så återkommer vi. Framför allt på kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger alternativt kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt senast efter ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor i syfte att ge våra kunder bra resultat på sina kampanjer. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som ska ge bra resultat till våra kunder. 

Sist men inte minst så jobbar vi med  personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och därefter offerera er rätt adresser. Vi gör allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss!

Läs även om…

 

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med nummersättning av register.