Hoppa till innehåll

Mobilnummersätta register

Vi mobilnummersätter era befintliga register

Mobilnummersätta register går bra att göra om ni har ett befintligt register som innehåller förnamn, efternamn, postadress, postort. Sen går det att få ännu bättre träffar om registret innehåller personnummer men det är inget krav.

Genom att matcha era befintliga adresser mot alla mobiloperatörer så kan vi mobilnummersätta register med bra resultat och även passa på att markera upp i registren vilka som har valt att nix-markera sitt mobilnummer.

Använd formuläret nedan och beskriv era önskemål så återkommer vi med möjligheter och priser redan idag.

 

Mer information om att mobilnummersätta register...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående att mobilnummersätta register eller alternativt andra frågor om adressregister så återkommer vi. Framför allt på kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger alternativt kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt senast efter ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor i syfte att ge våra kunder bra resultat på sina kampanjer. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som ska ge bra resultat till våra kunder. 

Sist men inte minst så jobbar vi med  personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och därefter offerera er rätt adresser. Vi gör allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss!

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med att mobilnummersätta register.