Hoppa till innehåll

Mailadresser till Bostadsrättsföreningar

Beställ Mailadresser till Bostadsrättsföreningar

Mailadresser till Bostadsrättsföreningar går att beställa som färdiga register för ett specifikt län, eller kommun, eller som ett register över alla Sveriges bostadsrättsföreningar. Att hålla ett e-postregister för bostadsrättsföreningar uppdaterat är ett resurskrävande jobb som sköts helt manuellt för att säkerställa att ni som kund får rätt adresser och inte sitter och skickar ut reklam som skapar dålig stämning.

Det billigaste sättet att köpa ut mailadresser till bostadsrättsföreningar är genom att titta på någon av de färdiga register som finns för varje län och kommun i Sverige. Har ni hela Sverige som er marknad så finns även ett rikstäckande register med alla Sveriges bostadsrättsföreningar. 

Här kan ni göra en förfrågan om mailadresser till bostadsrättsföreningar: Mail BRF

Det går även bra att beställa ut register över bostadsrättsinnehavare, dock inte e-postadresser. Läs mer om det här: Adresser till bostadsrättsinnehavare

Mer information...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående mailadresser till bostadsrättsföreningar eller andra frågor om adressregister så återkommer vi. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt inom ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som ska ge bra kampanjer till våra kunder, personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och därefter offerera er rätt adresser och till sist… Vi gör allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss!

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med mailadresser till bostadsrättsföreningar.