Hoppa till innehåll

Lista över alla högskolor och universitet

Beställ lista över alla högskolor och universitet

Lista över alla högskolor och universitet går bra att beställa i Excel format och kan med fördel kompletteras med färdigutskrivna självhäftande adressetiketter som är färdiga att klistra på ett kuvert. Listorna kommer komplett med adresser och telefonnummer till alla högskolor och universitet i Sverige.

Är ni intresserade av listan över alla högskolor och universitet så går det bra att använda formuläret här nedan. Beskriv era önskemål så återkommer vi samma dag med ett förslag med antalsuppgifter och priser.

Vill ni läsa mer om våra kompletta register över alla skolor i Sverige så går det bra på denna sida: Sverige Skolor

Mer information om lista över alla högskolor och universitet...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående en lista till alla högskolor och universitet så återkommer vi oftast innan dagen är slut. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 070-598 12 22, men efter kontorstid är det alltså bättre att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt inom ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som sedan ska ge bra kampanjer till våra kunder. Här jobbar vi alltså med personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och som ett resultat av detta kan vi sedan offerera er rätt adresser…. och till sist gör vi allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register däremot inte på bekostnad av kvalitet.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss därför att vi lyssnar och levererar.

Läs sedan även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med lista över alla högskolor och universitet.