Hoppa till innehåll

Lista med grundskoleelever

Beställ lista med grundskoleelever

Lista med grundskoleelever går bra att beställa för valfria områden i Sverige. Vi söker fram vårdnadshavare med barn i rätt ålder och levererar adresserna i Excel eller som färdigutskrivna självhäftande adresslappar. Är listan med grundskoleelever tänkt att vara med ungdomar som är 16-18 år så levereras namnet på personen och inte vårdnadshavaren. Alla adresser tas direkt från folkbokföringsregistret och vi ombesörjer ansökningarna som behövs.

Använd gärna formuläret nedan om ni vill ha ett snabbt svar redan idag med antalsuppgifter och priser. Efter det väljer ni om ni vill beställa och då har vi även snabba leveranser.

Vill ni läsa mer om hur vi jobbar med adresser till privatpersoner så går det bra att göra det här: Adresser privatpersoner

Mer information om lista med grundskoleelever...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående lista med grundskoleelever eller andra frågor om adressregister så återkommer vi. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt inom ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som ska ge bra kampanjer till våra kunder, personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och därefter offerera er rätt adresser och till sist… Vi gör allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss!

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med lista med grundskoleelever.