Hoppa till innehåll

Lantmäteriets Fastighetsregister

Beställ information från Lantmäteriets Fastighetsregister

Lantmäteriets Fastighetsregister innehåller information om alla Sveriges fastigheter och fastighetsägare. Information från fastighetsregistret går att beställa ut med urval av ägartyper, fastighetstyper, arealer och än mängd av information går att beställa till, inte minst information om lagfaren ägare med folkbokföringsadress. Här kommer en del exempel på målgrupper som går att beställa ut och olika sökbara variabler:

  • Villaägare
  • Fritidshusägare
  • Typkod 220 Småhus
  • Typkod 320 Hyreshusenhet, bostäder
  • Typkod 321 Hyreshusenhet, bostäder och lokaler
  • Skogsägare
  • Lantbruksenheter
  • Privata hyresvärdar
 
Som återförsäljare till Lantmäteriets Fastighetsregister de senaste 15 åren kan vi erbjuda våra kunder all relevant information från fastighetsregistret och leverera informationen i ett enkelt format, med snabba leveranser och till bra priser.

Vill ni ha ett snabbt svar på någon fråga om uttag från fastighetsregistret så går det med fördel att använda sig av formuläret nedan så återkommer vi med svar redan samma dag, alternativt kan ni fördjupa er mer om vad vi kan göra på denna sida: Uttag Fastighetsregistret

Mer information om Lantmäteriets fastighetsregister...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående Lantmäteriets Fastighetsregister eller alternativt andra frågor om adressregister så återkommer vi. Framför allt på kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger alternativt kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt senast efter ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor i syfte att ge våra kunder bra resultat på sina kampanjer. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som ska ge bra resultat till våra kunder. 

Sist men inte minst så jobbar vi med  personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och därefter offerera er rätt adresser. Vi gör allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss!

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med Lantmäteriets Fastighetsregister.