Hoppa till innehåll

Lagfartsregister

Beställ lagfartsregister, register med lagfarna ägare

Lagfartsregister – Register över lagfarna ägare går att beställa med detaljerad information om fastighetsägarens folkbokföringsadress/verksamhetsadress, areal på fastigheten, andelstal, servitut med mera. Ett lagfartsregister kan skapas utifrån:

  • Fastigheter inom ett geografiskt område
  • Fastigheter som tillhör en samfällighetsföreningar/vägföreningar
  • Lagfarter som tillhör en viss typ av företag, t.ex. industri, skogsbruk, bostadsrätter
 
Vill ni ha ett snabbt svar i hur vi kan hjälpa er med ett lagfartsregister så använd med fördel formuläret nedan och beskriv era önskemål. Vi svarar normalt inom ett par timmar med förslag och priser på hur ett sådant register skulle kunna se ut.

Vill ni läsa mer om möjligheterna med fastighetsregistret så går det bra att läsa mer på denna sida: Adresser från Fastighetsregistret

Mer information om lagfartsregister...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående lagfartsregister eller alternativt andra frågor om adressregister så återkommer vi. Framför allt på kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger alternativt kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt senast efter ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor i syfte att ge våra kunder bra resultat på sina kampanjer. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som ska ge bra resultat till våra kunder. 

Sist men inte minst så jobbar vi med  personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och därefter offerera er rätt adresser. Vi gör allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss!

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med lagfartsregister.