Hoppa till innehåll

Lägenhetsregistret BRF

Beställ Lägenhetsregistret BRF med personer som bor i bostadsrättförening

Lägenhetsregistret BRF – Vi levererar register med personer som bor i bostadsrätt inom valfria geografiska områden. Då det inte finns några register över ÄGARE till bostadsrätter i Sverige så är detta det närmaste man kan komma om man vill kontakta ägare till bostadsrätt och blir helt rätt i fler än 9 gånger av 10.

Välj geografiskt område så återkommer vi med antalsuppgifter och priser på register över personer som bor i bostadsrättsförening inom det valda området. Vill ni ha ett snabbt svar på möjligheterna med att beställa ut bostadsrättsinnehavare så kan ni med fördel använda formuläret nedan för att kontakta oss. Vill ni fördjupa er mer i möjligheterna med våra brf register så går det bra att läsa mer här: Bostadsrättsföreningar

 

Mer information om Lägenhetsregistret BRF...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående lägenhetsregister till BRF eller alternativt andra frågor om adressregister så återkommer vi. Framför allt på kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger alternativt kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt senast efter ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor i syfte att ge våra kunder bra resultat på sina kampanjer. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som ska ge bra resultat till våra kunder. 

Sist men inte minst så jobbar vi med  personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och därefter offerera er rätt adresser. Vi gör allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss!

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med lägenhetsregistret BRF.