Hoppa till innehåll

Köpa ringlistor

Beställ ringlistor, snabba leveranser, låga priser...

När det är dags att köpa ringlistor så kontakta oss för att få ett snabbt svar och riktigt bra pris på ringlistorna. Vi levererar ringlistor över följande målgrupper:

  • Privatpersoner
  • Företag
  • Bostadsrättsföreningar
  • Barnfamiljer
  • Villaägare
  • Fritidhusägare
  • Fastighetsägare
  • Jubilarer
 
Alla våra ringlistor är uppdaterade och vi levererar normalt inom 1-2 dagar efter det att beställningen gjorts. Snabba leveranser och låga priser har gjort att våra kunder återkommer år efter år och har så gjort de senaste 20 åren. Vill ni ha ett snabbt svar så använd med fördel formuläret nedan och berätta era önskemål. Vi återkommer redan idag med antalsuppgifter, priser och hur vi kan leverera till er på bästa sätt.

 

Mer information om att köpa ringlistor...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående att köpa ringlistor eller alternativt andra frågor om adressregister så återkommer vi. Framför allt på kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger alternativt kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt senast efter ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor i syfte att ge våra kunder bra resultat på sina kampanjer. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som ska ge bra resultat till våra kunder. 

Sist men inte minst så jobbar vi med  personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och därefter offerera er rätt adresser. Vi gör allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss!

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med inköpta ringlistor.