Hoppa till innehåll

Köpa e-postadresser

Beställ e-postadresser till företag eller bostadsrättsföreningar...

Köpa e-postadresser är möjligt både till företag och bostadsrättsföreningar i syfte att göra reklamutskick. När det gäller företag så går det att söka fram e-postadresser till företag inom önskade branscher, antal anställda, omsättning  och geografiskt område så som län och kommun, alternativt som ett rikstäckande register. Läs mer om att köpa e-postadresser till företag på denna sida: E-postadresser till företag

När det sedan gäller e-postadresser till bostadsrättsföreningar så går dessa att beställa om ett register för hela Sverige, register över valfria län, alternativt som e-postregister på de större kommunerna i Sverige. Läs mer om alla möjligheter att köpa e-postadresser till bostadsrättsföreningar på följande sida: E-postadresser bostadsrättsföreningar

 

Mer information om att köpa e-postadresser...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående att köpa e-postadresser eller alternativt andra frågor om adressregister så återkommer vi. Framför allt på kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger alternativt kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt senast efter ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor i syfte att ge våra kunder bra resultat på sina kampanjer. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som ska ge bra resultat till våra kunder. 

Sist men inte minst så jobbar vi med  personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och därefter offerera er rätt adresser. Vi gör allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss!

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med att köpa e-postadresser.