Hoppa till innehåll

Köpa e-postadresser till bostadsrättsföreningar

Beställ e-postadresser till bostadsrättsföreningar

Köpa e-postadresser till bostadsrättsföreningar går bra att göra till ett rikstäckande register med alla bostadsrättsföreningarna, regionala länsregister med alla bostadsrättsföreningar i utvalda län eller alternativt till utvalda kommuner i Sverige.

Vi levererar registren med information om alla bostadsrättsföreningar de utvalda geografiska området och framför allt, e-postadresser till alla de bostadsrättsföreningar där det går att få tag på någon e-postadress. Oavsett vilken målgrupp ni är intresserade av så är e-postutskick till bostadsrättsföreningarna verkligen ett kostnadseffektivt sätt att bearbeta styrelsemedlemmarna.

När e-postadresserna väl är inköpta så är kostnaden tagen och sedan är det möjligt att bearbeta bostadsrättsföreningarnas styrelsemedlemmar under många år framöver och verkligen få avkastning på er investering av e-postadresser.

Mer information om att köpa e-postadresser till bostadsrättsföreningar...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående att köpa e-postadresser till bostadsrättsföreningar eller alternativt andra frågor om adressregister så återkommer vi. Framför allt på kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger alternativt kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt senast efter ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor i syfte att ge våra kunder bra resultat på sina kampanjer. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som ska ge bra resultat till våra kunder. 

Sist men inte minst så jobbar vi med  personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och därefter offerera er rätt adresser. Vi gör allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss!

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med e-postadresser till bostadsrättsföreningar.