Hoppa till innehåll

Köpa e-mailadresser

Beställ e-mailadresser till företag och bostadsrättsföreningar...

Köpa e-mailadresser går bra till bostadsrättsföreningar och företag men däremot inte till privatpersoner, där sätter GDPR stop. När det gäller företag så går det bra att filtrera fram företag inom valfria branscher, antal anställda, omsättning och sist men inte minst vilket geografiskt område företagen ska befinna sig inom.

e-mailadresser till bostadsrättsföreningar kan vi filtrera på geografiskt område och storlek på föreningarna.

För att köpa e-mailadresser till företag eller bostadsrättsföreningar så går det bra att använda nedanstående formulär för att redan idag få ett svar från oss med antalsuppgifter och priser, alternativt kan ni läsa mer om företagsadresserna och e-postadresser till bostadsrättsföreningar på följande sidor:

E-post företag
E-post bostadsrättsföreningar

 

Mer information om att köpa e-mailadresser...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående att köpa e-mailadresser eller alternativt andra frågor om adressregister så återkommer vi. Framför allt på kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger alternativt kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt senast efter ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor i syfte att ge våra kunder bra resultat på sina kampanjer. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som ska ge bra resultat till våra kunder. 

Sist men inte minst så jobbar vi med  personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och därefter offerera er rätt adresser. Vi gör allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss!

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med att köpa e-mailadresser.