Hoppa till innehåll

Köpa adresslistor

Köpa adresslistor ska gå snabbt och vara enkelt...

Köpa adresslistor är en viktig del i en reklamkampanj och det är viktigt att det blir rätt för att kampanjen ska ge bra resultat. Förutom att adresslistorna måste vara framtagna med rätt parametrar så att utskicken når fram till rätt personer men framför allt så måste registren vara uppdaterade för att nå fram över huvudtaget.

Vi levererar endast uppdaterade register av högsta kvalitet så när ni köper adresslistor här så beställer ni ett utdrag av hur verkligheten ser ut just då. Adresser är färskvara och måste vara uppdaterade får att få ett bra resultat. Vi levererar adresslistor till ett stort urval av målgrupper som till exempel företag, privatpersoner, vårdandshavare, bostadsrättsföreningar och en hel del till.

För att få ett snabbt svar redan idag från oss så kan ni med fördel beskriva hur ni vill att er adresslista ska se ut i formuläret nedan. Då återkommer vi med svar redan idag med antal, priser och förslag på leverans.

 

Mer information om att köpa adresslistor...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående köpa adresslistor eller alternativt andra frågor om adressregister så återkommer vi. Framför allt på kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger alternativt kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt senast efter ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor i syfte att ge våra kunder bra resultat på sina kampanjer. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som ska ge bra resultat till våra kunder. 

Sist men inte minst så jobbar vi med  personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och därefter offerera er rätt adresser. Vi gör allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss!

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med att köpa adresslistor.