Hoppa till innehåll

Köpa adresser för utskick

Beställ era adresser för utskick...

Köpa adresser för utskick med rätt målgrupp och uppdaterad information behöver vare sig ta lång tid eller vara speciellt kostsamt, däremot kan det vara intressant att diskutera målgrupper med oss då vi hjälpt företag i mer än 20 år med detta.

Vi levererar er uppdaterade register med snabb leverans och sist men inte minst så har vi bra priser på alla våra adresser och vill verkligen att ni ska få jobba med de bästa registren.

För att få ett snabbt svar redan idag så går det med fördel att använda formuläret nedan, beskriv bad ni är intresserade och klicka på “Skicka” så har ni strax ett svar från oss. Alternativt kan ni fördjupa er mer om våra register på denna sida: Adressregister

 

Mer information om adresser för utskick...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående att adresser för utskick eller alternativt andra frågor om adressregister så återkommer vi. Framför allt på kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger alternativt kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt senast efter ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor i syfte att ge våra kunder bra resultat på sina kampanjer. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som ska ge bra resultat till våra kunder. 

Sist men inte minst så jobbar vi med  personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och därefter offerera er rätt adresser. Vi gör allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss!

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med adresser för utskick.