Hoppa till innehåll

Koordinatsätta adresser

Vi koordinatsätter era adresser & register

Vi koordinatsätter era adresser och register med koordinater i SWEREF 99 formatet. Informationen samkörs med Sveriges fastighetsregister sär alla gator, adresser och fastigheter uppdateras dagligen med fastighetsinformation och koordinater.

För att plocka fram ett pris på detta så använd gärna formuläret nedan och beskriv hur ni skulle vilja ha era data. Vi återkommer normalt samma dag med ett förslag och information om priser för att koordinatsätta era adresser.

Det går även bra att beställa ut register, t.ex. Villaägare, där vi redan i leveransen har med koordinater till respektive villa.

Mer information om att koordinatsätta adresser...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående att koordinatsätta adresser eller andra frågor om adressregister så återkommer vi. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt inom ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor i syfte att ge våra kunder bra resultat på sina kampanjer. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som ska ge bra resultat till våra kunder. Sist men inte minst så jobbar vi med  personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och därefter offerera er rätt adresser. Vi gör allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss!

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med koordinatsatta adresser.