Hoppa till innehåll

Husägare register

Beställ husägare register...

Husägare register – Register över alla husägare i Sverige går bra att beställa utifrån era önskemål om geografiska områden. Vi plockar ut lagfarna och taxerade ägare till typkod 220 (husägare) och levererar den absolut senaste informationen med ägaruppgifter. Det går även bra att seleketera fram husägare utifrån Areal, uppvärmning, avlopp med mera.

Är ni intresserade av ett register med husägare är ni välkommen att kontakta oss enligt nedan så återkommer vi till er redan idag med antalsuppgifter och priser på husägare register.

Vill ni läsa mer om alla möjligheter vi erbjuder inom fastighetsinformation så går det att läsa mer på denna sida: Beställa fastighetsinformation

Mer information om husägare register...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående husägare register eller andra frågor om adressregister så återkommer vi. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt inom ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som ska ge bra kampanjer till våra kunder, personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och därefter offerera er rätt adresser och till sist… Vi gör allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss!

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med husägare register.