Hoppa till innehåll

Förteckning över fastigheter

Beställ förteckning över fastigheter....

Förteckning över fastigheter går att beställa med information om ägare, fastighetsbeteckningar, arealer och en hel del annan fastighetsrelaterad information. Det går även bra att göra urval utifrån fastighetstyp, ägartyp och storlek på fastigheten. Alla uppgifter tas från Lantmäteriets fastighetsregister och innehåller den senast uppdaterade informationen.

Läs mer om fastighetsregistret på denna sida och gör en förfrågan om ert register: Förfrågan fastigheter

Mer information om förteckning över fastigheter...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående förteckning över fastigheter eller andra frågor om adressregister så återkommer vi. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt inom ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som ska ge bra kampanjer till våra kunder, personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och därefter offerera er rätt adresser och till sist… Vi gör allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss!

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med förteckning över fastigheter.