Hoppa till innehåll

Folkbokföringsregistret

Beställ adresser från Folkbokföringsregistret

Folkbokföringsregistret innehåller uppgifter om alla Svenska medborgare och det går bra att beställa ut adresser till alla personer som har en ålder från 6 veckor och som inte har en reklamspärr registrerad.

Adresser till vuxna och barnfamiljer går att beställa i olika format, t.ex. i Excel, etiketter ringlistor, adressförteckningar o.s.v. Det går bra att selektera fram dem utifrån flera olika parametrar, exempelvis geografiskt område, ålder, kön mm. En beställning av adresser ur folkbokföringsregistret föregås alltid av en ändamålsprövning som vi ombesörjer men innan vi beställer så stämmer vi av målgruppen tillsammans. Som ett resultat av en väl igenomtänkt målgrupp med uppdaterade adresser så kommer kampanjerna därför att ge bättre resultat.

Till register över barnfamiljer: Barnfamiljer

När det gäller adresser till personer under 16 år så ska dessa föregås av “Till vårdnadshavaren för:” och personens namn. Detta syns i filerna från oss och beställer ni färdiga adressetiketter direkt från oss så kommer dessa att vara rätt utformade.

Privatpersoner

Vårdnadshavare

Mer information om Folkbokföringsregistret...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående folkbokföringsregistret eller andra frågor om adressregister så återkommer vi. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt inom ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som sedan ska ge bra kampanjer till våra kunder. Här jobbar vi med personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och som ett resultat av detta kan vi sedan offerera er rätt adresser…. och till sist gör vi allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register däremot inte på bekostnad av kvalitet.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss därför att vi lyssnar och levererar.

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med adresser från folkbokföringsregistret.