Hoppa till innehåll

Fastighetsregister

Beställ utdrag ur Fastighetsregistret

Fastighetsregister går att beställa ut med en stor mängd information om båda ägare och fastighet. Vi levererar fastighetsregister direkt från Lantmäteriets fastighetsregister men uppdaterad information om Sveriges samtliga fastighetsägare.

Läs mer om fastighetsregister på denna sida: Register Fastighetsägare

Vill ni göra en snabb förfrågan om vilka möjligheter det finns att beställa ut fastighetsregister kan ni med fördel använda formuläret nedan alternativt maila eller ringa oss enligt nedan.

Mer information om fastighetsregister...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående Fastighetsregister eller andra frågor om adressregister så återkommer vi. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt inom ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som ska ge bra kampanjer till våra kunder, personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och därefter offerera er rätt adresser och till sist… Vi gör allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss!

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med att beställa adresser från fastighetsregistret.