Hoppa till innehåll

Fastighetsägarförteckning

Beställ Fastighetsägarförteckning

Fastighetsägarförteckning med all den senaste informationen beställer man i formuläret längre ner på sidan. Ange samfällighet, gemensamhetsanläggning eller geografiskt område för den Fastighetsägarförteckning ni vill ha pris på.

Då återkommer vi med information om hur många träffar vi får och vad priset för dessa adresser skulle landa på. Efter det tar ni ställning till om ni vill beställa ut registret eller inte.

Fastighetsägarförteckningen kommer direkt från Lantmäteriets register över alla Sveriges fastighetsägare och innehåller den senaste informationen om alla fastigheter i Sverige.

Mer information om fastighetsägarförteckning...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående Fastighetsägarförteckning eller andra frågor om adressregister så återkommer vi. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt inom ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som ska ge bra kampanjer till våra kunder, personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och därefter offerera er rätt adresser och till sist… Vi gör allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss!

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med Fastighetsägarförteckning.