Hoppa till innehåll

Fastighetsägare Umeå Register

Beställ register över fastighetsägare i Umeå

Fastighetsägare Umeå Register – Vi levererar register över fastighetsägare i Umeå och övriga Sverige direkt ifrån Lantmäteriets Fastighetsregister där alla Sveriges fastighetsägare och fastigheter uppdateras i realtid. Snabba leveranser med valfri information i Excel format och även färdigutskrivna självhäftande adressetiketter.

OBS… För er som söker bostad i Umeå så finns listor till hyresvärdarna här: Hyresvärdar Umeå

Register över fastighetsägare i Umeå och övriga Sverige går bland annat att filtreras fram utifrån följande variabler.

  • Län, kommun, postnummer, yta
  • Typ av ägare
  • Typ av fastigheter
  • Avstånd till vatten
  • Kommunalt, enskilt eller saknar vatten 
  • Kommunalt, enskilt eller saknar avlopp
  • Förekomst av skog
  • Förekomst av åker
  • Taxeringsvärden
 

Vill ni göra en snabb förfrågan och få ett snabbt svar så kan ni med fördel använda formuläret nedan för att kontakta oss, alternativt om ni vill fördjupa er mer om alla möjligheter med fastighetsregistret så kn ni läsa mer på denna sida: Fastighetsregistret

Mer information om Fastighetsägare Umeå register...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående Fastighetsägare Umeå Register eller alternativt andra frågor om adressregister så återkommer vi. Framför allt på kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger alternativt kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt senast efter ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor i syfte att ge våra kunder bra resultat på sina kampanjer. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som ska ge bra resultat till våra kunder. 

Sist men inte minst så jobbar vi med  personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och därefter offerera er rätt adresser. Vi gör allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss!

Läs även om fastighetsägare i…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med Fastighetsägare Umeå Register.