Hoppa till innehåll

Fastighetsägare Register

Fastighetsägare Register över Sveriges samtliga fastighetsägare

Fastighetsägare register – Vi levererar urval av fastighetsregister med ägare och sökningar kan göras på en mängd olika parametrar så som t.ex. 

  •  Ägartyper
  • Areal
  • Geografiskt område
  • Ändamål
  • Tillgång till vatten/avlopp
  • mm
 

Gör en sökning och få en offert på önskad målgrupp här: Fastighetsregistret

Som återförsäljare till Lantmäteriets Fastighetsregister så levererar vi den senast uppdaterade information om alla fastigheter i Sverige. Det finns en uppsjö av urvalsmöjligheter och information om fastigheter som vi guidar er igenom. Priserna beror på hur många fastigheter ni är intresserade av och vilken information ni vill beställa ut.


Läs även mer om:

Alla Sveriges bostadsrättsföreningar

Länsregister

Kommunregister

e-postadresser till BRF

Det går även bra att beställa ut register över bostadsrättsinnehavare, läs mer om det här: Adresser till bostadsrättsinnehavare

Mer information...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående adresser till fastighetsägare register  eller andra frågor om adressregister så återkommer vi. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt inom ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som ska ge bra kampanjer till våra kunder, personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och därefter offerera er rätt adresser och till sist… Vi gör allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss!

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med register till fastighetsägare.