Hoppa till innehåll

Fastighetsägare Göteborg Register

Beställ register över fastighetsägare i Göteborg

Fastighetsägare Göteborg Register – Vi levererar register över fastighetsägare i Göteborg och övriga Sverige direkt ifrån Lantmäteriets Fastighetsregister där alla Sveriges fastighetsägare och fastigheter uppdateras i realtid. Snabba leveranser med valfri information i Excel format och även färdigutskrivna självhäftande adressetiketter.

OBS… För er som söker bostad i Göteborg så finns listor till hyresvärdarna här: Hyresvärdar Göteborg

Register över fastighetsägare i Göteborg och övriga Sverige går bland annat att filtreras fram utifrån följande variabler.

  • Län, kommun, postnummer, yta
  • Typ av ägare
  • Typ av fastigheter
  • Avstånd till vatten
  • Kommunalt, enskilt eller saknar vatten 
  • Kommunalt, enskilt eller saknar avlopp
  • Förekomst av skog
  • Förekomst av åker
  • Taxeringsvärden
 


Vill ni göra en snabb förfrågan och få ett snabbt svar så kan ni med fördel använda formuläret nedan för att kontakta oss, alternativt om ni vill fördjupa er mer om alla möjligheter med fastighetsregistret så kn ni läsa mer på denna sida: Fastighetsregistret

 

Mer information om Fastighetsägare Göteborg register...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående Fastighetsägare Göteborg Register eller alternativt andra frågor om adressregister så återkommer vi. Framför allt på kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger alternativt kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt senast efter ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor i syfte att ge våra kunder bra resultat på sina kampanjer. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som ska ge bra resultat till våra kunder. 

Sist men inte minst så jobbar vi med  personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och därefter offerera er rätt adresser. Vi gör allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss!

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med Fastighetsägare Göteborg Register.