Hoppa till innehåll

Etiketter

Etiketter till alla våra register

Etiketter kan vara praktiskt att beställa till som ett komplement till de adressregister ni väljer att Köpa. Då det verkligen kan strula när man ska skriva ut adressetiketter så är det en bra ide att få med dessa när ni beställer ut adresser.

Ett tips är att beställa ut fler än en uppsättning etiketter i syfte att skicka ut fler än ett utskick till era tilltänkta kunder.

Berätta för oss att du vill ha med etiketter till din beställning så löser vi det till en liten avgift.

Mer information om etiketter...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående etiketter eller andra frågor om adressregister så återkommer vi. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt inom ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som ska ge bra kampanjer till våra kunder, personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och därefter offerera er rätt adresser och till sist… Vi gör allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss!

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med adresser på etiketter.