Hoppa till innehåll

Delägarförteckning Lantmäteriet

Delägarförteckning från Lantmäteriet

Delägarförteckning Lantmäteriet – Som Lantmäteriets återförsäljare av Delägarförteckning sköter vi om leveranserna  av uppdaterade listor med delägande fastigheter med information om ägare för användning som debiteringslängd. Listorna levereras som standard i Excel format med information om:

  • Fastighetsbeteckning
  • Andelstal
  • Lagfaren ägare – Namn
  • Lagfaren ägare – Bokföringsadress
  • Lagfaren ägare – Postnummer
  • Lagfaren ägare – Ort
  • Lagfaren ägare – Personnummer
 
Läs mer och gör er beställning av Delägarförteckning från Lantmäteriet här: Debiteringslängd

 

Mer information om Delägarförteckning Lantmäteriet...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående Delägarförteckning Lantmäteriet eller andra frågor om adressregister så återkommer vi. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt inom ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som ska ge bra kampanjer till våra kunder, personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och därefter offerera er rätt adresser och till sist… Vi gör allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss!

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med delägarförteckningar från Lantmäteriet.