Hoppa till innehåll

Debiteringslängd Samfällighet

Debiteringslängd Samfällighet från Lantmäteriet

Debiteringslängd Samfällighet – Debiteringslängden är en aktuell lista med lagfarna ägare som omfattas av en vägförening eller samfällighetsförening. Den kan med fördel uppdateras varje år för att få med alla ägarförändringar  och eventuella nya fastigheter som ingår och kan påverka avgifterna.

Som Lantmäteriets återförsäljare av debiteringslängder sköter vi om leveranserna  av uppdaterade listor med delägande fastigheter med information om ägare för användning som debiteringslängd. Listorna levereras som standard i Excel format med information om:

  • Fastighetsbeteckning
  • Andelstal
  • Lagfaren ägare – Namn
  • Lagfaren ägare – Bokföringsadress
  • Lagfaren ägare – Postnummer
  • Lagfaren ägare – Ort
  • Lagfaren ägare – Personnummer
 
Gör er beställning av debiteringslängd från Lantmäteriet här: Debiteringslängd
 
Då man beställer en debiteringslängd så hämtas alla uppgifter från Lantmäteriet som har alla lagfarna ägare uppdaterade i Fastighetsregistret. På så vis garanteras att uppgifterna är korrekta och innehåller allt som behövs för att debitera rätt medlemsavgifter.

 

Mer information om Debiteringslängd Samfällighet...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående Debiteringslängd Samfällighet eller andra frågor om adressregister så återkommer vi. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt inom ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som ska ge bra kampanjer till våra kunder, personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och därefter offerera er rätt adresser och till sist… Vi gör allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss!

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med debiteringslängder för Samfällighetsföreningar.