Hoppa till innehåll

Bostadsrättsföreningar som har skyddsrum

Beställ adresser till bostadsrättsföreningar med skyddsrum

Det finns idag ca 6 725 bostadsrättsföreningar i Sverige som har skyddsrum och alla dessa går att beställa i ett färdigt adressregister i Excel. Som standard ingår information om:

  • Organisationsnummer
  • Föreningens namn
  • Föreningens postadress
  • Styrelsemedlemmarnas namn (120 000 styrelsemedlemmar)
  • Styrelsemedlemmarnas postadress
  • Telefonnummer till 52 000 styrelsemedlemmar
  • Antal lägenheter i föreningen

 

Sen går det som tillägg till ovanstående information att beställa till e-postadresser så att man kan nå ca 10 800 styrelsemedlemmar via e-post. Ett tipps kan vara att beställa till en eller två uppsättningar av färdigutskrivna adressetiketter som bara är att klistra på era eventuella postala utskick, ett enkelt sätt att får iväg sina brevutskick.

Alla våra register är uppdaterade och vi levererar normalt samma dag som beställningen görs. Snabba leveranser och låga priser har gjort att våra kunder återkommer år efter år och har så gjort de senaste 20 åren. Vill ni ha ett snabbt svar så använd med fördel formuläret nedan och berätta era önskemål. Vi återkommer redan idag med priser och hur vi kan leverera till er på bästa sätt.

 

Mer information om bostadsrättsföreningar som har skyddsrum...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående bostadsrättsföreningar som har skyddsrum eller alternativt andra frågor om adressregister så återkommer vi. Framför allt på kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger alternativt kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt senast efter ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor i syfte att ge våra kunder bra resultat på sina kampanjer. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som ska ge bra resultat till våra kunder. 

Sist men inte minst så jobbar vi med  personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och därefter offerera er rätt adresser. Vi gör allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss!

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med adresser till bostadsrättsföreningar.

Bostadsrättsföreningar som har skyddsrum