Hoppa till innehåll

Bostadsrättsinnehavare

Bostadsrättsinnehavare beställ register

Bostadsrättsinnehavare går att beställa för valfria geografiska områden och med information om adresser och telefonnummer. Genom att ange vilket geografiskt område ni är intresserade av så kan vi plocka fram hur många träffar det är och lämna pris på målgruppen.

Vill ni ha ett snabbt svar så fyller ni i formuläret längre ner på sidan och beskriver hur ni skulle vilja att er målgrupper ser ut. Då återkommer vi med information om vad som är möjligt, hur många träffar vi får och vad priset för dessa adresser skulle landa på. Efter det tar ni ställning till om ni vill beställa ut registret eller inte.

Vill ni fördjupa er mer i register till bostadsrättsinnehavare så går det bra att läsa mer på denna sida: Bostadsrättsinnehavare adresser

Mer information om bostadsrättsinnehavare...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående BOSTADSRÄTTSINNEHAVARE eller andra frågor om adressregister så återkommer vi. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt inom ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som ska ge bra kampanjer till våra kunder, personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och därefter offerera er rätt adresser och till sist… Vi gör allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss!

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med denna adresser till bostadsrättsinnehavare.